Aankomst Spanje - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Remco Hodiamont - WaarBenJij.nu Aankomst Spanje - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Remco Hodiamont - WaarBenJij.nu

Aankomst Spanje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Remco

13 Mei 2009 | Spanje, Santa Susanna

Zo hier een berichtje van mij uit het mooie spanje...

Het was dan eindelijk zo ver, vanacht om half 3 reden pap, mam en ik naar het vliegveld in dusseldorf!
Het inchecke verliep allemaal vrij vlot en voordat we het wisten zaten om in het vliegtuig....
Deze vertrok stipt op tijd,en we waren om 8 uur in de ochtend geland in Barcelona..

Toen hebben we iedereen opgezocht en zijn we richting de bus gegaan die ons naar het hotel bracht.
Onderweg kregen we nog belangrijke info over hoe alles er aan toe ging!!!

Om half 12 werden we bij het hotel afgezet, en maakte ik kennis met jessica en marlies!
Toen hebben we heb andere personeel ontmoet en kregen we een rondleiding door het hotel.

Toen kreeg ik een kamer toe gewezen, een mooie kamer voor 2 personen die ik deel met de chef animatie hij komt uit belgie een zeer aardige jonge!!!!!

Daarna spullen uitgepakt en even lekker gedoucht, toen zijn we met zijn 3e malgrat in gelopen, want we hadden toch stevige honger! Daar shoof lieke ook bij ons aan en hebben gezellig gekletst.
Vervolgens zijn we weer een stukje gaan lopen om weer op een ander terras aan te schuiven.

Nu heb ik even vrije tijd en om 7 uur begint de meeting in hotel mercury in ST. Susanna!!

Morgen begint onze trainings cursus van 4 dagen dit zullen lange dagen worden!

Ik wens iedereen het beste vanuit het zuidelijke spanje en hopelijk krijgen we nog wat zon!!!

Tot het volgende bericht...

Adios Amigos

• 13 Mei 2009 - 15:55

Marjolein:

Hoi Remco
    Leuk dat je al gemaild heb
    Veel p;ezier en tot mails

• 13 Mei 2009 - 16:17

Mam:

Hoi lieve schat,

fijn om je berichten zo te lezen. veel luisterplezier straks bij de meeting en veel succes met je trainingsdagen.

Liefs, groetjes, kus van mam

• 13 Mei 2009 - 21:06

Roos Linzen:

Remco, fijn dat alles tot nu toe goed is verlopen en veel plezier, groetjes

• 14 Mei 2009 - 19:51

Je Ouders:

Hoi Remco,

Hopelijk heb je de eerste nacht lekker geslapen daar in het Spaanse-Land, zo dat je goed uitgerust was voor je eerste trainingsdag.
    Hoe is die verlopen?

Groetjes en een kus van pap, mam, Dennis en een pootje van Kessy

• 14 Mei 2009 - 20:18

Dennis:

eey broer

en hoe was je eerste dag wat heb je allemaal gedaan.
    mis je huize landgraaf al beetje. ik jou wel.
    maar k spreek je nog wel zal elke dag aan je denken.

Groetjes Dennis

• 15 Mei 2009 - 08:44

Jennie:

Ha die Remco,

En hoe gaat het met mijn neefje!! Je gaat echt een leuke tijd krijgen daar denk ik. Had ik namelijk ook in Franrkijk. Begin is misschien een beetje vreemd, maar daarna gaat het wel goed komen.
    Heel veel plezier en we blijven je volgen!
    Groetjes Jennie en Jos

• 15 Mei 2009 - 19:36

Martin Vliex:

Hee die Rem, en nog niet met je blote kont in de zon gelopen hoop , wel kerel, ik wens je een geweldige stage tijd toe, dit zijn ervaringen die niemand je afneemt, doe je voordeel ermee,
    vele Groeten van Brigitta, Kelly en Martin

• 16 Mei 2009 - 13:54

S.:

Haj die remco!!

heb al veeel van je gehoord en daaruit lijk je het al behoorlijk naar je zin te hebben!!
    leuk deze site!

XJES en tot snel.

p.s 17 aug kom ik je vergezelle in malgrat, lekker naar waikiki!

• 17 Mei 2009 - 19:18

Mam, Pap En Dennis:

Hoi Schat,

Hoe zijn je trainingsdagen verlpen als het goed is heb je vandaag je laatste traingsdag gehad. Waren wel lange dagen hé/
    2de heeft gelijk gespeeld 0-0
    Verder alles oké hier.

Groetjes, liefs, kus mam,pap, Dennis en een pootje van Kessy
    HVJ

• 18 Mei 2009 - 07:56

Pap:

Hoi die remco, wij hebben al een paar dagen niets meer van je vernomen via de mail,heb je het zo druk met!!!????
    ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je je ritme in het zonnige spanje kunt vinden heel veel succes en liefs van je VADER
    Groetjes en tot ?????

• 18 Mei 2009 - 20:14

José:

Ola Remco,

Bienvenido en Espagna, todo bien???

Hoorde dat de reis goed gegaan was en je met je trainingsdagen gestart bent.Je zult je draai intussen wel een beetje gevonden hebben daar, zal regelmatig even op je site kijken om je verhalen en belevenissen te lezen. Adios

• 18 Mei 2009 - 20:15

José:

Ola Remco,

Bienvenido en Espagna, todo bien???

• 18 Mei 2009 - 21:10

Kelly Kooren:

goh leuk dat je hier ook bent,, ik ga je toevoegen.. hahahah xxx

• 20 Mei 2009 - 08:41

Hi Remco,:

Eindelijk mag je proeven hoe het is om zonder "toezicht" door het leven te gaan!! Ik weet zeker dat je een hele mooie tijd gaat krijgen met veel fun en hopelijk ook met hard werken anders leer je er niet van....toch?
    Heel veel werkplezier en doe je best. Wie weet misschien zien we je terug als een bruin gebakken negertje...zal je mam en ik wel erg jaloers op je zijn.

Lieve groeten van Hannie

• 22 Mei 2009 - 22:21

Martin:

hallo die Remco, en ben je al aan het genieten van de cocktails en het vrouwelijk schoon, of ben je alleen nog maar bezig met werk.Hoop dat je wel tijd krijgt om te ontspanne,maar dat zal wel los lopen denk ik.
    groeten van de Vliexen