Eerste werkweek
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Remco
23 Mei 2009 | Spanje, Santa Susanna
Hola,
Hier weer een bericht van mijn uit het zonnige spanje!
Zo nu heb i kde eerste paar werk dagen erop zitten, en het bevalt nog steeds prima!
De eerste paar dagen was het weer iets minder ma nu constant ronde de 25 graden, lekker tijdens mijn siesta (wat ik wel een pluspunt vind van die spanjaarden) op het strand bijkomen.
Maar dan moet je niet zoals ik direct in slaap vallen want dan kom je zo rood als een kreeft terug!
De werktijden zijn ook goed te doen! Begin iedere dag om 10 uur tot 1 en dan van 4 tot 6 en dan van 8 tot 11 zoiets!
We hebben oko een leuk animatie team,
en wat ook belangrijk is een leuke vrienden groep waar we dagelijks wel iets mee gaan drinke!
Ook merk je dat de eigenaren van de cafe´s/discotheken je nu al beginnen te kennen en goed mee kan ouwhoeren!
Zondag toen de training was afgelopen gingen we met zn alle een ijsje eten en inde avond hadden we een disco tour waar ons alle uitgaans gelegendheden (zijn er niet zo veel) te zien kregen en hoeveel korting we overal kregen!
Ik heb nu lekker sieste, even wat eten en dn weer werken!
Jullie zien mij in de loop van het weekend wel langs komen, bn vn zatedag t/m dinsdag thuis
Adios....
Hier weer een bericht van mijn uit het zonnige spanje!
We hebben oko een leuk animatie team,
Ik heb nu lekker sieste, even wat eten en dn weer werken!
Adios....
27 Mei 2009 - 15:45
Ivana:
hee rem! enne weer goed aangekomen? hoe issie daar? xx Ivaan -
28 Mei 2009 - 11:42
Ursula Hodiamont:
Hoi Schat,
Hoe is het daar? Ben je nu drukker in de weer met de activiteiten? Ik kom net van mijn werk thuis denk even kijken of Remco misschien nog iets op de site gezet heeft. Heb je Bas ook al ontmoet? Hier is verder alles goed. langzaam beginnen de pinkpoppers al te komen. Neem aan dat bij jullie het weer beter is vandaag is het hier niet zo goed maar voor het weekend zou het goed weer worden. Vele lieve groetjes en Kusjes van ons allen.
Tot de volgende keer.
Gr. Mam